Service op maat

Wij zijn uw partner voor het realiseren van uw complete werk-, leer- en leefomgeving. Een gezonde en prettige omgeving is goed voor de productiviteit van uw organisatie. En nog belangrijker: samen met u scheppen we een omgeving waarin werk-, leer- en leefplezier vanzelfsprekend is.

Line-950x3

Onze werkwijze

Ieder bedrijf, organisatie of school is uniek. We komen daarom eerst naar u toe om uw locatie te bekijken en erachter te komen wat uw wensen zijn. Wij denken met u mee en focussen ons op uw behoeften. Door de combinatie van uw kennis en onze expertise ontstaat een inrichting  die efficiënt, comfortabel en inspirerend is en aangepast is aan uw visie.

Uiteraard ondersteunen wij u ook in de montage en plaatsing van onze producten. Van het leggen van een complete vloer tot de installatie van kasten, bureaus en het plaatsen van bijbehorende stoelen; wij zijn uw complete inrichtingspartner!

Garantie en aftersales

Uiteraard bieden wij u altijd uitgebreide garanties en aftersales services. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de hoogste technische normen. Deze kwaliteit komt zichtbaar tot uiting in materiaalkeuze, vormgeving en aandacht voor detail. Belangrijk om te weten is dat ons meubilair ergonomisch verantwoord is zodat de veiligheid, de gezondheid, het comfort en het doeltreffend functioneren van iedereen wordt bevorderd.

TIP! Kom ook eens vrijblijvend langs in onze showroom en LAAT U INSPIREREN!