Wie wij zijn

Inspiring-Office-LifeCaribbean Innovation, Branding & Design

Inspirerende werk-, leer-, horeca- en leefomgevingen bieden, dat is wat wij doen. Wij denken met onze klanten mee en creëren vervolgens de perfecte omgeving voor werknemers in diverse branches van de Caribische markt. Dus, een comfortabele, functionele en mooie plek aangepast aan uw manier van werken.

Wij vertegenwoordigen meerdere leveranciers van hoogwaardig kwaliteitsmeubilair waaronder Ahrend International, Interstuhl, Kartell, Leolux en Montis. Als import- en verkoopbedrijf zijn wij toonaangevend in de Caribbean. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden zodat we altijd  de beste producten en diensten aan kunnen bieden.

Ons meubilair voldoet aan de hoogste technische normen. De kwaliteit van onze producten komt zichtbaar tot uiting in materiaalkeuze, vormgeving en aandacht voor detail. Van eenvoudig exemplaar tot meest luxe model; bij alles ervaart u functionaliteit, duurzaamheid en comfort.

Onze missie

“In goede samenwerking met internationale toonaangevende bedrijven het leef- en werkcomfort van bedrijven en organisaties in de Caribbean verbeteren door het aanbieden van duurzame en inspirerende werk-, leer-, horeca- en leefomgevingen.”

Onze visie

“Wij willen marktleider zijn  op het gebied van projectinrichting in de Caribbean en een unieke groeipositie innemen waarbij wij een toonaangevende rol  vervullen in de branche. Wij maken verschil in kwaliteit, duurzaamheid en het bieden van gezonde, comfortabele en inspirerende werk-, leer-, horeca- en leefomgevingen.”

Onze kernwaarden

CONSTANTE ZORG VOOR KWALITEIT

Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de hoogste technische normen. De kwaliteit komt zichtbaar tot uiting in materiaalkeuze, vormgeving en aandacht voor detail.

FOCUS OP DUURZAME RELATIES

Het aangaan van langdurige relaties met klanten is onze topprioriteit. Wij denken met onze klanten mee en focussen ons op hun behoeften. Wij bieden onze klanten altijd uitgebreide garanties en aftersales services. Niet alleen met klanten maar ook met onze leveranciers gaan wij langdurige relaties aan, waar mogelijk door het afsluiten van exclusieve dealerships.

ZORG VOOR DE KLANT

Wij leveren onze bijdrage aan een gezonde en prettige omgeving voor onze klanten. Ons meubilair is ergonomisch verantwoord zodat de veiligheid, de gezondheid, het comfort en het doeltreffend functioneren van mensen wordt bevorderd.

INSPIREER EN DENK VOORUIT

Wij zijn gefocust op de toekomst. We zijn trots op wat we hebben bereikt maar we zijn nooit voldaan. We zijn erop gebrand om onszelf steeds weer te verbeteren door nieuwe mogelijkheden te creëren en niet stil te blijven staan. Nieuwe ontwikkelingen op de markt volgen wij op de voet. We willen voorop lopen, de beste producten en diensten aanbieden.