Meubilair

De Perfecte Werkplek

Wat-wij-doen-kantoor

Veel van ons brengen meer tijd door op hun kantoor dan waar dan ook; je kantoor is je tweede thuis. Dus waarom zou je je werkplek niet omtoveren tot  iets dat comfortabeler, aantrekkelijker en inspirerender is?

Lees verder →

De Optimale Leeromgeving

Wat-wij-doen-educatie

Een gebouw waarin lessen worden verzorgd moet vormgegeven worden met een kijk op onderwijs in het achterhoofd. Met creatieve inrichtingideeën en eigentijdse producten kunnen wij uw visie op onderwijs vertalen naar een optimale leeromgeving.

Lees verder →

Een Gastvrije Horeca

Wat-wij-doen-horeca

Gastvrijheid beleven, voelen en ervan genieten. Van bruin café tot trendy loungeclub, van knusse lunchroom tot eigentijds restaurant, van comfortabel terras tot buiten dineren, van luxe bed & breakfast tot internationaal businesshotel; wij kunnen invulling geven aan uw wensen.

Lees verder →

Outdoor Meubilair

Wat-wij-doen-outdoor

Niets is aantrekkelijker dan de sfeer op een vol terras of de gezellige drukte bij een recreatieoord. Mensen staan in de rij om een paar uurtjes of zelfs een hele dag door te brengen op deze plek. Het lijkt vanzelfsprekend maar uw goedlopende buitenbar, strandtent, terras of recreatieoord vereist een professionele aanpak en een uitnodigende look.

Lees verder →

Stijlvol Wonen

Wat-wij-doen-design

De ideale bank is er een die goed oogt én fantastisch zit. Sommige designers slagen er uitstekend is om deze twee eigenschappen in één ontwerp te vangen. Unieke designmeubelen maken zo van wonen een aangename beleving!

Lees verder →

Outlet Furniture

Wat-wij-doen-tweedehands

We kennen het probleem… Uw kantoormeubilair is eigenlijk al een poosje toe aan vervanging. Echter laat dit steeds weer op zich wachten door een beperkt budget. En natuurlijk wilt u niet investeren in meubilair dat maar een korte levensduur kent. Gelukkig hebben wij de oplossing! Kwalitatief gebruikt meubilair tegen weggeefprijzen!