Complete Inrichting

Professionele Vloeren

Wat-wij-doen-vloeren

Wij geloven dat een vloer bijdraagt aan de kwaliteit van leven voor hen die erop wonen, werken of recreëren. Wij bieden dan ook vloeroplossingen die aansluiten op specifieke behoeften van de klant. De klant profiteert van het comfort, het welzijn, de veiligheid, het vertrouwen en de inspiratie die de vloeren bieden.

Lees verder →

Verplaatsbare Systeemwanden

Wat-wij-doen-systeemwanden

Onze verplaatsbare systeemwanden kunnen worden gebruikt om een stijlvol, modern en professioneel kantoor- of commercieel interieur te creëren. Wij bieden hiermee dé oplossing om uw werkruimte te vergroten. De systemen zijn echter niet langer alleen een middel om ruimte te winnen; ze moeten ook passen bij de stijl van de omgeving en daarbij gebruikers een prettige omgeving bieden en totale flexibiliteit verschaffen.

Lees verder →

Raambedekkingen

Wat-wij-doen-raambedekkingen

Steeds meer mensen werken dagelijks met computers en beeldschermen. Een goede lichtval is hierbij belangrijk. Een teveel aan zonlicht of juist een gebrek eraan levert vermoeide of prikkende ogen op. Zeker in een geautomatiseerde werkomgeving. Gedeeltelijk lichtdoorlatende raambedekking kan u helpen om de hoeveelheid lichtinval zelf te reguleren.

Lees verder →

Een Functioneel Archief

Wat-wij-doen-archiveren

De zekerheid van een goede bewaarplaats en het gemakkelijk terugvinden van gearchiveerde stukken is van groot belang voor elke organisatie. Onze archiefsystemen zijn leverbaar in stationaire en verrijdbare uitvoeringen en voor kantoor of bewaarplaatsen.

Lees verder →

Afvalbakken

Wat-wij-doen-afvalbakken

De afvalbak; zonder dat u erbij stil staat misschien wel één van de belangrijkste voorwerpen op uw kantoor, thuis en in de openbare ruimte. Overal in vele soorten, maten en vormen te zien. Wij leveren toepassingen voor gebruik binnen-, buiten of op speciale locaties; van een design afvalbak tot een brandveilige buitenbak, functionele papierbak, staande asbak of retro pedaalemmer.

Lees verder →