Blog

Caribbean Innovation ruimt op, verhuist en doneert schoolmeubilair!

Nieuws

De verhuiswagens worden volgeladen, overal staan ingepakte dozen en alle medewerkers steken hun handen uit de mouwen… Caribbean Innovation gaat de bestaande locatie aan de Seru Loraweg verlaten. Nog een aantal dagen kunt u op deze locatie  terecht voor de allermooiste koopjes, maar daarna is het toch echt zover… WE GAAN VERHUIZEN!

Per 2 juli 2018 zal Caribbean Innovation, Branding & Design, bekend als uw complete kantoor- en projectinrichter, verhuizen naar de voormalige Roku Office Supply winkel aan de Orionweg 5 Kaya A te Zeelandia. Op deze nieuwe locatie zal een prachtige nieuwe showroom worden ingericht.

En… handig voor u, we zullen hier nog beter bereikbaar zijn!

Donatie aan het Kolegio Sùr Herman Joseph

In verband met onze verhuizing en de opruiming van het bestaande pand hebben wij afgelopen maand een donatie gedaan aan Kolegio Sùr Herman Joseph in de wijk Brievengat. Deze school heeft 28 kwalitatieve schoolsetjes ontvangen, waarmee zij een compleet klaslokaal hebben kunnen inrichten. Wij wensen alle kinderen van deze school een leerrijke toekomst toe!

Afrondende fase HNO-project

Ook op onze nieuwe locatie zullen wij ons blijven focussen op een projectmatig aanpak. Met trots kunnen wij vertellen dat we de afgelopen jaren een bijdrage hebben mogen leveren aan diverse mooie projecten op Curaçao.

Op dit moment is de afbouw van het Hospital Nobo Otrobanda (HNO) in volle gang! Ook Caribbean Innovation is betrokken bij dit grootse project. Ons team werkt hard en met veel enthousiasme aan de afronding van het leggen van +/- 31.000 m2 vinyl vloerbekleding en het aanbrengen wandbekleding in de diverse ruimtes van dit ziekenhuis.

Ook de komende jaren hopen wij vanuit onze nieuwe locatie weer onze mooie producten, uitstekende service, perfecte kwaliteit, professionele werkwijze en uitgebreid assortiment aan u te kunnen laten zien.

U bent vanaf maandag 2 juli van harte welkom op onze nieuwe locatie aan de Orionweg 5 Kaya A te Zeelandia